Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Δημητριάδου 44, Θάσος, Ν. Καβάλας
info@smda.gr
Τηλ: +30 2593112364
Ερωτήσεις εργασίας
info@smda.gr
Τηλ: +30 2593112364

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές hosting

Οι υπηρεσίες μας είναι προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση στο υψηλό uptime, την ταχύτητα, την ασφάλεια και την αξεπέραστη υποστήριξη. Γνωρίζουμε τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας καλύτερα απ’ τον καθένα, γιατί εμείς την έχουμε κατασκευάσει!

hosting-1-1

Αξιοπιστία

Μία επαγγελματική ιστοσελίδα απαιτεί αξιόπιστο web hosting, χωρίς δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις. Στην ISTODATA παρέχουμε το υψηλότερο ποιοτικά επίπεδο φιλοξενίας, σε υπερσύγχρονους Cloud Servers. Ολόκληρη η υποδομή μας αποτελεί κορυφαία επένδυση σε branded new hardware, εξασφαλίζοντας 99,99% διαθεσιμότητα (uptime).

Ταχύτητα

Το ταχύτατο δίκτυο, το ισχυρό hardware και η βέλτιστη παραμετροποίηση παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις.

  • Συνδεσιμότητα δικτύου στα 40 Gbps.
  • Χρήση αποκλειστικά SSD δίσκων, για ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι και 100 φορές μεγαλύτερες.
  • Χρήση CDN για ακόμα ταχύτερη φόρτωση των σελίδων σας.
fast
SAFE

Ασφάλεια

Εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές ασφαλείας σε τρία επίπεδα, ιστοσελίδας, server και δικτύου, για να απολαμβάνετε ολοκληρωμένη προστασία από κάθε είδους κίνδυνο: hackers, bots, malware, web spam και ddos. Όλες οι υποδομές και οι υπηρεσίες μας παρακολουθούνται live από το τεχνικό μας τμήμα, ενώ η ιστοσελίδα σας ελέγχεται καθημερινά για οτιδήποτε ύποπτο. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, λαμβάνουμε καθημερινό backup όλων των αρχείων και των βάσεων δεδομένων σε απομακρυσμένους servers.

Υποστήριξη

Με εμάς δεν θα νιώσετε ποτέ μόνοι! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας βρίσκονται σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε κι αν προκύψει. Άμεση και φιλική υποστήριξη, μέσω Ticket, Email, Live Chat και τηλεφωνικά.
247
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πατήστε ρυθμίσεις για να επιλέξετε ποια cookies θα αποδεχθείτε.