Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Δημητριάδου 44, Θάσος, Ν. Καβάλας
info@smda.gr
Τηλ: +30 2593112364
Ερωτήσεις εργασίας
info@smda.gr
Τηλ: +30 2593112364

NRG πάροχος ρεύματος

H λογική λέει NRG!

  • 35% Δωρεάν Ηλεκτρικό Ρεύμα
  • Χωρίς Όριο Κατανάλωσης
  • 50€ Δώρo!
  • Χωρίς Οριακή Τιμή Συστήματος*
  • Ανέπαφη Υπογραφή Συμβολαίου
  • Μηδενική Εγγύηση με πάγια εντολή

Ρεύμα για το Σπίτι
€0,0638/kWh

Όλη την ημέρα, για κάθε σπίτι στο οικιακό τιμολόγιο, χωρίς συνδρομή!

Ρεύμα για Επαγγελματίες & Επιχειρήσεις

Ειδικά προϊόντα για Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις και έως 30% ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ κάθε μήνα για ένα χρόνο!

Ρεύμα για το Σπίτι & την Επιχείρηση nrg connect

Συνδυάζοντας Σπίτι και Επιχείρηση, 35% ΔΩΡΕΑΝ Ρεύμα στο Σπίτι και έως 30% ΔΩΡΕΑΝ Ρεύμα στην Επιχείρηση!

Διαδικασία Αλλαγής Παρόχου

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δε χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε. Απλά ζητάτε να σας καλέσουμε και αναλαμβάνουμε εμείς την εξυπηρέτησή σας από την αρχή έως και την ολοκλήρωση της διαδικασίας!

1. Επικοινωνία

Επισκεφθείτε μας, καλέστε μας ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς χωρίς χρέωση, ώστε να επιλέξετε την καλύτερη προσφορά.

2. Αίτηση

Αναλαμβάνουμε δωρεάν την αποστολή της αίτησης σας με email, ή στο χώρο σας, ή στο γραφείο μας με courier για υπογραφή.

3. Αλλαγή

Ξεκινά άμεσα η διαδικασία αλλαγής παρόχου, χωρίς κόστος ή διακοπή στην υφιστάμενη παροχή του ρεύματος σας για να μην αντιμετωπίσετε καμία δυσκολία.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω την nrg;

nrg σας προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσανατολισμένες στην κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών και απαιτήσεων του κάθε πελάτη της. Με την σιγουριά της Motor Oil.

Σε ποιες περιοχές παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα η nrg;

Η nrg παρέχει ρεύμα σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, στην περιοχή της Κρήτης και στα διασυνδεδεμένα νησιά. Συγκεκριμένα: Ηπειρωτική Ελλάδα, Εύβοια, Ρόδο, Ιόνια νησιά (Κέρκυρα, Παξοί, Αντίπαξοι, Λευκάδα, Μεγανήσι, Κάλαμος, Κάστος, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος), Αργοσαρωνικός (Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες, Κύθηρα, Σαλαμίνα, Ελαφόνησος), Σποράδες (Αμουλιανή, Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος), Θάσος, Σαμοθράκη, Κέα (Τζια), Άνδρος, Τήνος , Πάρος, Νάξος, Σύρος, Μύκονος. Μικρότερα νησιά: Άγιος Αχίλλειος Πρέσπας, Βίδο (Κέρκυρας), Καβαλλιανή (Εύβοιας), Κορονήσι (Αργολίδας), Μαθράκι (Κέρκυρας), Μπούρτζι (Αργολίδας), Σπετσοπούλα, Τριζόνια (Φωκίδας), Τρίκερι (Μαγνησίας), Ωρεοί (Εύβοιας).

Ποια είναι η διαδικασία που απαιτείται για να γίνω πελάτης της nrg;

Προκειμένου να γίνετε πελάτης της nrg, αρκεί να μας καλέσετε ή να ζητήσετε να σας καλέσουμε εμείς. Στη συνέχεια θα χρειαστούμε τον πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό λογαριασμό σας. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για εσάς και καμία αλλαγή στο μετρητή σας.

Κατά τη διαδικασία αλλαγής Προμηθευτή, θα υπάρξει διακοπή ρεύματος ή κόστος;

Δεν θα υπάρξει καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς η αλλαγή είναι καθαρά λογιστική. Επιπλέον, δεν υπάρχει χρηματική επιβάρυνση, ούτε χρειάζεται να κάνετε κάποια αλλαγή στο μετρητή σας ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης.

Τι γίνεται με τις πληρωμές και τις εγγυήσεις που έχω καταβάλλει στον προηγούμενο Προμηθευτή;

Η εγγύηση που έχετε καταβάλει στον προηγούμενο προμηθευτή, θα σας επιστραφεί με συμψηφισμό στον τελευταίο εκκαθαριστικό σας λογαριασμό.

Πώς ενημερώνεται η nrg για τις μετρήσεις του ρολογιού μου;

Η nrg ενημερώνεται από τον ΔΕΔΔΗΕ για τις μετρήσεις των πελατών της στη Χαμηλή Τάση. Αναφορικά με τους πελάτες της Μέσης Τάσης, οι μετρήσεις γίνονται σε συνεργασία του ΑΔΜΗΕ με το ΔΕΔΔΗΕ. Οι δύο φορείς στέλνουν τις μετρήσεις τους στην nrg, η οποία προχωράει στην εκκαθάριση των λογαριασμών των πελατών της.

Γιατί να επιλέξω την S.M.D.A για την εξυπηρέτησή μου;

01. Είμαστε Επίσημος Συνεργάτης της nrg και παρουσιάζουμε τις πιο οικονομικές προσφορές για φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.
02. Αναλαμβάνουμε την εξυπηρέτησή σας από την αρχή έως και την ολοκλήρωση της διαδικασίας, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.
03. Έχουμε ήδη εξυπηρετήσει περισσότερους από 100 ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και μαζί σας!
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πατήστε ρυθμίσεις για να επιλέξετε ποια cookies θα αποδεχθείτε.